Alan Drop

Alan Drop er en utrolig morsom stand-up komiker og historieforteller, som til vanlig oppholder seg i Trondheim når han ikke er på turne. Han har holdt mer enn 100 solo show fra Kristiansand til Kautokeino.

Alan ble veganer for litt over ett år siden og han strakk en arm ut til oss da vi startet organisasjonen NSFD og vi er utrolig glade for at han kommer til Green Food Fest i år. Man kan si han har levd ett ganske uvanlig og interessant liv som han ikke er redd for å dele historier fra. Han kan og fortelle mye om hvordan vi Nordmenn er, sett fra en utlendings perspektiv. Så da er det bare å glede seg! Dette vil du ikke gå glipp av!

Du kan lese mer om Alan HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s