Bjørn Årstad Seyffarth

Bjørn Årstad Seyffarth, vokste opp i Oslo, men dro allerede som 19-åring til India. Parallelt med studier i India studerte Bjørn filosofi, religionshistorie, lingvistikk og pedagogikk ved Universitets i Oslo. Han tok hovedfag i religionshistorie ved Universitetet i Oslo og er utdannet lærer og filosofisk praktiker.

Bjørn har arbeidet med kognitiv terapi, positiv psykologi, LØFT (løsningsfokusert tilnærming) og ART (Aggression Replacement Training). Han har gjennom en årrekke ledet grupper og workshops ulike steder i verden. Lørdag 16.06 fra 14.00-16.00 kan du få muligheten til å være med på en workshop!

5 praktiske grep til økt selvfølelse – som får frem det beste i deg.
I denne workshopen utforsker vi ulike måter å å styrke selvfølelsen. Vi finner svarene på hvordan vi kan ta i bruk våre ressurser slik at vi kan bidra positivt i verden og samtidig ta vare på oss selv.
Dette blir kjempespennende! Begrenset antall plasser. Meld deg på under!

Hvis du vil lese mer om Bjørn og hans arbeid med Finding selflove kan du klikke HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s