Green Food Fest logo

For utstillere.
Green Food Fest 15-16 August 2020


VELKOMMEN TIL NORGES SNILLESTE FESTIVAL


Green Food Fest er tilbake etter et års pause. Vi satser i 2020 på 3000-4000 besøkende gjester som vil la seg inspirere av miljøsaker, vegansk mat og livsstil! Vi jobber med programmet, men det vil inneholde spennende foredrag, kokkekurs, stands og andre overraskelser.


Vi ønsker deg velkommen som utstiller på norges snilleste festival!

På denne siden har vi samlet info for deg som vil melde deg på som utstiller eller trenger flere opplysninger. Hvis det er noe du ikke finner svaret påså tar du kontakt med André Gundersen på telefon 93404063 eller hello@greenfoodfest.no.


TID OG STED


Green Food Fest arrangeres 15-16 August på Jessheim. Festivalen arrangeres utendørs. Vår grønne lille park ligger midt i jessheim sentrum. I 2018 hadde Green Food Fest ca 1000 besøkende gjester.


PÅMELDING OG AVBESTILLING


Link til påmeldingsskjemaet finner du på forsiden. Etter påmelding tar vi kontakt for å avklare eventuelle spørsmål. Du får også fakturan for din standplass som er bekreftet når fakturaen er betalt. Les igjennom all info på denne siden før du melder deg på. Påmeldingen er bindende og det gis ingen refusjon ved avbestilling av standplass. Så langt det er mulig kan vi imidlertid gjøre justeringer.


LEIE AV STRØM, BORD, STOLER, INTERNETT M.M.


Strøm inkludert i standprisen. Husk å gjøre rede for ditt behov ved bestilling. Vi har noe stoler og bord tilgjengelig men ikke til alle dersom det ikke er bestillt. Det er ikke strømuttak ved hver enkelt stand, ta med de skjøteledninger og forgreningskontakter du måtte trenge.


ALT PÅ FESTIVALEN ER 100 % VEGANSK


Green Food Fest er en festival for alle. Derfor må alt som deles ut, selges eller vises frem på standen være vegansk (det vil si ingen animalske ingredienser. Er du i tvil om noe du skal ha med er vegansk, ta kontakt. Vi vil at utstillere emrker mat og produkter som glutenfri, sukkerfri, raw food, inneholder nøtter etc. slik at det er enklere for besøkende å orientere seg.


MELDING TIL MATTILSYNET


Alle utstillere som skal selge eller dele ut mat og drikke må melde fra om dette til Mattilsynet. Dette er utstillers eget ansvar.


VANNTILGANG


Det er veldig begrenset vanntilgang og ingen kjøkkenfasiliteter i parken vår. Det settes opp felles vannstasjon med kran godt merket på kartet.


OM SMAKSTORGET


Smaktorget er et område hvor publikum selv kan forsyne seg av vareprøver. Vareprøvene kan ikke være kjølevare eller kreve tilberedning. Green Food Fest vil sette opp standen og holde det ryddig rundt standen under festivalen, betjening kan også bestilles.

Vareprøvene må leveres senest fredag 14. august mellom 09.00 og 21.00 til parken. Merk forsendelsen med «kontaktperson Andre Gundersen, tlf 93 40 40 63».


UTDELING AV MATERIELL, FLYERS OSV.


Du kan dele ut materiell, flyers, smaksprøver osv. fra din egen stand, men ikke andre steder på festivalområdet.


MILJØ - BRUK AV NEDBRYTBART SERVISE/BESTIKK


Green Food Fest har et sterkt miljøfokus. Vi samarbeider med ØRAS om sortering og behandling av avfall under festivalen.

All mat og drikke på festivalen skal serveres på tallerkner, kopper og bestikk som er nedbrytbare. Alle matstands vil få tilbud om å bestille nedbrytbare tallerkner, kopper og bestikk i god tid før festivalen. Engangsservise av ikke-nedbrytbar plast er ikke tillatt.

Green Food Fest kildesorterer avfall i egne dunker for mat, papp/papir og restavfall på henviste plasser. Alle utstillere må etter behov sørge for egne søppeldunker ved sin stand.


PROMOTERING


Vi er vanligvis 30-40 utstillere på Green Food Fest og alle når ut til ulike mennesker. For at så mange som mulig skal komme på festivalen oppfordrer vi deg til å legge ut informasjon, dele og invitere til Facebook arrangementet, poste på dine sosiale media kanaler, nettsider, blogg (og eventuelt i nyhetsbrev) om at dere kommer på festivalen og følge dette opp med mer informasjon til dine følgere og kunder frem til festivalen. Dette gir flere besøkende til festivalen og dermed en større kundemasse som kan besøke din stand.


PARKERING


Det er noe parkeringsmuligheter langs gatene i nærområdet. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelige parkeringsforhold i Jessheim sentrum.


MONTERING OG OPPRIGGING AV STAND


Du kan rigge opp og montere standen din til følgende tider:


Fredag 14. august: klokken 09.00-21.00 (innkjøring med bil tillatt)

Lørdag 15. august: klokken 07.00-10.30 (innkjøring med bil ikke tillatt)

Søndag 16. august: klokken 07.00-10.30 (innkjøring med bil ikke tillatt)


Senest 30 minutter før festivalen åpner (altså innen kl. 10.30) må:

Din stand være ferdig montert og alle produkter o.l. utplassert.


Innehaver av standen må være på plass og betjene standen. Hvis innehaver ikke er på plass tilfaller standplassen en annen utstiller uten at det gis noen form for refusjon.


DEMONTERING OG NEDRIGGING AV STAND


Demontering av standen må skje på søndag 16. august mellom kl. 18.00 og 22.00. Eiendeler, rekvisita og annet som tilhører den enkelte utstiller må være fjernet og ute av området innen kl. 22.00.


Utstillere har selv ansvaret for å fjerne søppel fra sin standplass. Normalt søppel fra standplassene (ordinært avfall, papp, papir, plast osv.) resirkuleres i egne oppsatte søppeldunker og/eller konteinere. Større gjenstander som ikke kan kastes i vanlige søppeldunker (trevirke, stativer fra standen, paller o.l.) må utstiller selv ta med. Husk å flatpakke all papp og sørg for at avfallet tar minst mulig plass i konteinere.


Fjerning av søppel eller andre gjenglemte varer fra en utstillers standplass vil faktureres utstiller.


ÅPNINGSTIDER FOR PUBLIKUM


Åpningstider for publikum er:


Lørdag 15. august : kl. 11.00-18.00

Søndag 16. august: kl. 11.00- 18.00


SIKKERHET, FORSIKRING OG ANSVAR


Festivalområdet er bevoktet av en vekter utenom festivalens åpningstider. Utstillere kan for egen risiko sette igjen utstyr og eiendeler i sitt standområde over natten mellom festivaldagene.