Green Food Fest logo

Green Food Fest LITE
23.November og 4.April


VELKOMMEN TIL GREEN FOOD FEST LITE


Green Food Fest er tilbake etter et års pause. Vi satser i 2020 på 3000-4000 besøkende gjester på Jessheim som vil la seg inspirere av miljøsaker, vegansk mat og livsstil ! Festen har en rekke stands med salg av mat, drikke og produkter, spennende foredrag og inspirerende kokkekurs. Vi gjør også noe nytt denne gangen. Det er Green Food Fest LITE som vi arrangerer i Oslo 23. November og 4 April.
Vi ønsker deg velkommen som utstiller på norges snilleste festival!

På denne siden har vi samlet informasjon for deg som vil melde deg på som utstiller eller trenger flere opplysninger. Hvis det er noe du ikke finner svaret påså tar du kontakt med André Gundersen på telefon 93404063 eller hello@greenfoodfest.no.


TID OG STED


Green Food Fest LITE arrangeres 23.November og 4.April i Oslo på The Viking Planet ved Fridtjof Nansen plass 4, 0160 Oslo. Festivalen arrangeres innendørs.


PÅMELDING OG AVBESTILLING


Link til påmeldingsskjemaet finner på forsiden. Etter påmelding får du en faktura fra oss og din standplass er bekreftet når fakturaen er betalt. Før du melder deg på anbefaler vi at du leser igjennom all informasjon på denne siden. Påmeldingen er bindende og det gis ingen refusjon ved avbestilling av standplass. Så langt det er mulig kan vi imidlertid gjøre justeringer av strømbehov, standmodul m.m. etter bestilling.


LEIE AV STRØM, BORD, STOLER, INTERNETT M.M.


Strøm og WIFI inkludert i standprisen. Husk å gjøre rede for ditt behov ved bestilling. Vi har noe stoler og bord tilgjengelig men ikke til alle dersom det ikke er bestillt. Det er ikke strømuttak ved hver enkelt stand, slik at du uansett må ta med de ledninger, skjøteledninger og forgreningskontakter du måtte trenge.


ALT PÅ FESTIVALEN ER 100 % VEGANSK


Green Food Fest LITE er et arrangement for alle, inkludert vegetarianere og veganere. Derfor må alt som deles ut, selges eller vises frem på standen være vegansk (det vil si ingen animalske ingredienser, heller ikke f.eks. melk, ost, egg, øvrige meieriprodukter, honning, ull, skinn eller lær). Er du i tvil om noe du skal ha med er vegansk, ta kontakt. Vi oppfordrer utstillere til å merke mat og produkter som glutenfri, sukkerfri, raw food, inneholder nøtter etc. slik at det er enklere for besøkende å orientere seg.


MELDING TIL MATTILSYNET


Alle utstillere som skal selge eller dele ut mat og drikke må melde fra om dette til Mattilsynet. Dette er utstillers eget ansvar. Besøk Mattilsynets temaside om festivaler og les Mattilsynets brosjyre om hvordan man sikrer god mathygiene på festival.


UTDELING AV MATERIELL, FLYERS OSV.


Du kan dele ut materiell, flyers, smaksprøver osv. fra din egen stand, men ikke andre steder i lokalet.


MILJØ - BRUK AV NEDBRYTBART SERVISE/BESTIKK


Green Food Fest LITE har et sterkt miljøfokus.

All mat og drikke på festivalen skal serveres på tallerkner, kopper og bestikk som er nedbrytbare. Dette kan bestilles gjennom Green Food Fest eller tas med av utstilleren selv. Hvis utstilleren tar med selv skal Green Food Fest orienteres (hello@greenfoodfest.no). Alle matstands vil få tilbud om å bestille nedbrytbare tallerkner, kopper og bestikk i god tid før festivalen. Engangsservise av ikke-nedbrytbar plast er ikke tillatt.

Green Food Fest kildesorterer avfall i egne dunker for mat, papp/papir og restavfall. Alle utstillere må etter behov sørge for egne søppeldunker ved sin stand (f.eks. der det deles ut smaksprøver); disse bør tilrettelegges for kildesortering.

Vi forsøker kontinuerlig å forbedre oss på miljø. Har du ideer og tips til hva vi kan gjøre bedre hører vi gjerne fra deg!


PROMOTERING


Vi regner med ca 40 utstillere på Green Food Fest LITE og alle når ut til ulike mennesker. For at så mange som mulig skal komme på festivalen oppfordrer vi deg til å legge ut informasjon, dele og invitere til Facebook arrangementet, poste på dine sosiale media kanaler, nettsider, blogg (og eventuelt i nyhetsbrev) om at dere kommer på festivalen og følge dette opp med mer informasjon til dine følgere og kunder frem til festivalen. Dette gir flere besøkende til festivalen og dermed en større kundemasse som kan besøke din stand.


PARKERING


Vær oppmerksom på at det kan være vanskelige parkeringsforhold i Oslo sentrum.


MONTERING OG OPPRIGGING AV STAND


Du kan rigge opp og montere standen din til følgende tider:


Lørdag 23. novmber/4.April: klokken 17.00-20.00


Standene forberedes i nabolokalet for så å bæres inn når The Viking Planet stenger for vanlige kunder. Kl 20:30 må alle stander være klare. Vi vil ha personale der for å hjelpe til med klargjøring.


DEMONTERING OG NEDRIGGING AV STAND


Demontering av standen må skje på Lørdag 23. november/4.April mellom kl. 23.30.00 og 00.30. Eiendeler, rekvisita og annet som tilhører den enkelte utstiller må være fjernet og ute av området innen kl. 01.00.


Utstillere har selv ansvaret for å fjerne søppel fra sin standplass. Normalt søppel fra standplassene (ordinært avfall, papp, papir, plast osv.) resirkuleres i egne oppsatte søppeldunker. Større gjenstander som ikke kan kastes i vanlige søppeldunker (trevirke, stativer fra standen, paller o.l.) må utstiller selv ta med. H


Fjerning av søppel eller andre gjenglemte varer fra en utstillers standplass vil faktureres utstiller.


ÅPNINGSTIDER FOR PUBLIKUM


Åpningstider for publikum er:


Lørdag 23.November/4.April: kl 20:30-23:30